Λέσβος: Λειτουργεί η Σχολή Γονέων και τμήμα εφήβων στα Παράκοιλα

Written by admin. Posted in ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

Δημοσιεύθηκε στις 11 Απριλίου, 2013

Οι γονείς και οι κηδεμόνες  των παιδιών των Παρακοίλων, αναγνωρίζοντας το  κοινό ενδιαφέρον που έχουν, για το σημαντικότερο ίσως κομμάτι της ζωής και του μέλλοντος τους, δηλαδή τα παιδιά τους και θεωρώντας ότι το  ενδιαφέρον τους αυτό, δεν πρέπει να αναλώνεται μόνο στην εξασφάλιση του «καθημερινού» και στο έργο της μάθησης τους, κατανόησαν ότι χρειάζονται κάθε πρόσφορη βοήθεια για να φέρουν εις πέρας, το ακόμα πιο δύσκολο έργο, αυτό της διαμόρφωσης του χαρακτήρα και της προσωπικότητας των παιδιών τους.

Μετά λοιπόν από προσπάθειες  του Προέδρου και των μελών  του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων  του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Παρακοίλων, λειτουργεί Σχολή Γονέων στα Παράκοιλα, η οποία μπήκε στο δεύτερο μήνα των εβδομαδιαίων συναντήσεων, τις οποίες συντονίζει Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Πρόληψης & Συμβουλευτικής «ΠΝΟΗ».

Η αποδοχή που είχε το πρόγραμμα, αλλά και οι ανησυχίες των γονιών, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για  να δημιουργηθεί και τμήμα εφήβων στο χωριό, το οποίο στις εβδομαδιαίες συναντήσεις του, πραγματεύεται θέματα της εφηβείας .

Οι συναντήσεις αυτές έχουν ξεκινήσει από τα μέσα του Μάρτη.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

& ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΑΡΑΚΟΙΛΩΝ

Παναγιώτης Μιχ. Γιαννιόγλου

 


Hit Counter provided by seo company