ΑΕΚ: «Σημείο εκκίνησης της σύγχρονης ιστορίας μας η Αγιά-Σοφιά»

Written by admin. Posted in ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δημοσιεύθηκε στις 03 Ιανουάριος, 2018

Στο πλαίσιο της 56ης επετείου της επέκτασης της χωρητικότητας του “Νίκος Γκούμας” (40.000 χωρητικότητα με τις νέες εξέδρες αλλά και τοποθέτηση χλοοτάπητα), η ΠΑΕ ΑΕΚ -μέσω του “ΑΠΕ-ΜΠΕ”- αναφέρθηκε στο ιστορικό φιλικό με την Μπαρτσελόνα και στην… αντίστροφη μέτρηση για την “Αγιά – Σοφιά”, τονίζοντας πως “… θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς και εκκίνησης στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας”

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για την επέτειο της επέκτασης του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας

“Σαν σήμερα πριν από 56 χρόνια η ΑΕΚ εγκαινίαζε επίσημα το πιο μεγάλο σε χωρητικότητα και πιο σύγχρονο στάδιο στη χώρα εκείνης της εποχής.

Η επέτειος του φιλικού με την Μπαρτσελόνα αποτελεί μια από τις σημαντικότερες στην ιστορία της ομάδας και το μεγάλο ευτύχημα είναι ότι πλέον μπορούμε να την αναπολούμε με τα πλέον ευχάριστα συναισθήματα. Και αυτό γιατί έχει ήδη αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα μας επιστροφή, για τα εγκαίνια του νέου μας γηπέδου.

Αντέξαμε σε ένα πόλεμο λυσσαλέο, έχουμε κερδίσει όλες τις μάχες, απαντήσαμε στους αμφισβητίες, έχουμε μπροστά μας ακόμα πιο δύσκολη προσπάθεια, αλλά μπορούμε πλέον εκ νέου να ονειρευόμαστε την κατασκευή του πιο όμορφου γηπέδου της χώρας, το οποίο θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς και εκκίνησης στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας”.

Homepage