Λέσβος: Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Μυτιλήνης: Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και κοπή της βασιλόπιτας

Written by admin. Posted in ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

Δημοσιεύθηκε στις 27 Ιανουάριος, 2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Μυτιλήνης προσκαλεί τα μέλη του Συλλόγου την ΤΕΤΑΡΤΗ 14 Φεβρουαρίου 2018 στις 6 μ.μ στην ισόγεια Αίθουσα του Επιμελητηρίου, σε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και για το καλό ξεκίνημα της νέας χρονιάς θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας για το 2018.

Επιπλέον, υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή μπορεί να καταθέσει κάθε ενδιαφερόμενος έως την ΔΕΥΤΕΡΑ 12 Φεβρουαρίου 2018 τηλεφωνικά στο 2251040777 (10π.μ – 2 μ.μ) ή με e-mail στο seamdom@gmail.com

Το 2018 ο Σύλλογος μας βαδίζει στην 22η χρονιά Κοινωνικής Προσφοράς στην Εθελοντική Αιμοδοσία και την Προληπτική Ιατρική. Με τις προσπάθειες δεκάδων εθελοντών αιμοδοτών που πρωτοστατούν στις διοργανώσεις και εκατοντάδων αιμοδοτών που προσφέρουν Ζωή με τη συμμετοχή τους στις Αιμοδοσίες, έχουμε ανέβει στις πρώτες θέσεις του ανεκτίμητου Κοινωνικού Εθελοντισμού Πανελλαδικά.

Πάρτε μέρος στην εκδήλωση, πείτε τη γνώμη σας, ανανεώστε τις προσπάθειες του Συλλόγου μας με την δική σας συμμετοχή και υποψηφιότητα. Ελάτε στη γιορτή για το καλό ξεκίνημα της νέας χρονιάς και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία (χωρίς καμιά οικονομική συνδρομή) για την ανανέωση του Συμβουλίου.