Δολοφόνος ενός άνδρα στο Κορωπί ο Αφγανός με τους πυροκροτητές

Written by admin. Posted in ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Δημοσιεύθηκε στις 09 Φεβρουάριος, 2018

Ο Αφγανός είχε μπει στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής καθώς είχε εντοπιστεί να μεταφέρει δεκάδες πυροκροτητές. Τώρα κατηγορείται και για τη δολοφονία του άνδρα στο Κορωπί.

Ο Αφγανός είχε πέσει στα χέρια της Αστυνομίας μετά από κλήση ενός εστιάτορα στην περιοχή του Λυκαβηττού. Ο Αφγανός είχε αρνηθεί να πληρώσει ένα μπουκάλι με κρασί το οποίο είχε καταναλώσει και έτσι ο καταστηματάρχης ενημέρωσε την Αστυνομία.

Σε έρευνα που ακολούθησε οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. είχαν εντοπίσει στο σακίδιο που είχε μαζί του 78 πυροκροτητές.

Αμέσως ενημερώθηκε η Αντιτρομοκρατική και καθώς ο άνδρας στο παρελθόν είχε συλληφθεί και είχε δηλώσει διαφορετικές ταυτότητες ξεκίνησε εκτεταμένη έρευνα σε βάρος του.

Οι Αστυνομικοί πήραν δείγμα DNA από τον άνδρα και έτσι μετά από διασταυρώσεις στοιχείων διαπιστώθηκε ότι το γενετικό υλικό του Αφγανού έχει εντοπιστεί στην καραμπίνα που βρέθηκε στο Κορωπί κοντά στο πτώμα ενός 78χρονου.

Έτσι οι αστυνομικοί κατηγορούν τώρα τον Αφγανό ως τον δολοφόνο του άνδρα στο Κορωπί.

Ο 71χρονος είχε εντοπιστεί σε στάνη στην περιοχή Πάτημα στο Κορωπί. Είχε δεχθεί μια βολή από κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι. Πλάι στο πτώμα του είχε βρεθεί μάλιστα ένα άδειο φυσίγγιο.

Η έρευνα ωστόσο σε βάρος του Αφγανού συνεχίζεται. Οι αστυνομικοί ερευνούν κάθε του κίνηση καθώς αναζητούν τους ανθρώπους για λογαριασμό ποιων μετέφερε τους πυροκροτητές.

Ο Αφγανός φέρεται να μην είχε σταθερό τόπο διαμονής και να έβρισκε συχνά καταφύγιο σε υπό κατάληψη κτήρια στην περιοχή των Εξαρχείων και σε άλλες περιοχές του κέντρου της Αθήνας.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου

www.newsit.gr