Λέσβος: ΞΑΝΑπλακώθηκαν στο ξύλο οι «επενδυτές» στη Μόρια-Γυαλιά καρφιά το νυκτερινό ιατρείο του καταυλισμού

Written by admin. Posted in ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

Δημοσιεύθηκε στις 11 Απρίλιος, 2018

Συνελήφθη, στις (09-04-2018) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 24 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με καταγγελία, χθες το βράδυ σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή, ο 24χρονος, από κοινού με δύο ακόμη αλλοδαπούς αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, επιτέθηκαν σε 32χρονο αλλοδαπό και με τη χρήση σωματικής βίας, του προκάλεσαν σωματικές βλάβες. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε, σε έλεγχο που του έγινε και κατασχέθηκε ένα (1) μαχαίρι.
Από την ίδια υπηρεσία σχηματίστηκε επίσης δικογραφία σε βάρος αλλοδαπών, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, για πρόκληση σωματικών βλαβών και για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.
Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί, χθες το βράδυ, βρισκόμενοι στον παραπάνω χώρο παραμονής, συνεπλάκησαν αρχικά μεταξύ τους. Ακολούθως, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν έναν 25χρονο αλλοδαπό, ενώ παράλληλα προξένησαν φθορές σε εγκαταστάσεις του χώρου.
Διενεργείται προανάκριση.