ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Το Ράδιο Καλλονή αποτελεί ένα ολοκληρωμένο συγκρότημα μέσων που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών επικοινωνίας και προβολής προσαρμοσμένο πάντα στις ιδιαίτερες ανάγκες εκάστοτε πελάτη.

Διαθέτει ένα πλήθος προωθητικών λύσεων που εξασφαλίζουν στους πελάτες / συνεργάτες μας τη μέγιστη δυνατή προβολή και αποτελεσματικότητα, τόσο για το χτίσιμο ή την ενδυνάμωση brand name, όσο και για την προβολή στοχοποιημένων ενεργειών για την αύξηση των πωλήσεων. Στόχος μας είναι είναι να δημιουργήσουμε και να καθιερώσουμε μια ανταγωνιστική, θετική και αξιόλογη εικόνα για τον πελάτη μας και να είμαστε συνεχώς δίπλα του ως αξιόπιστοι συνεργάτες σε θέματα προβολής και επικοινωνίας αναπτύσσοντας και υλοποιώντας δημιουργικές και αποτελεσματικές ενέργειες σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Η επιχειρηματική μας ευελιξία, η αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας και η πολυετής εμπειρία μας, εγγυώνται το τελικό ποιοτικό αποτέλεσμα. Στελεχωμένος από νέους και έμπειρους ανθρώπους με ζωηρή δημιουργική διάθεση που έχουν άποψη στη διαφήμιση, νέες ιδέες, δημιουργικές προτάσεις, επενδύει στην τεχνολογία των πολυμέσων και τον σύγχρονο εξοπλισμό εντάσσοντάς τα στην επικοινωνιακή του πολιτική  ώστε να παρέχει τις πιο αποτελεσματικές και συμφέρουσες λύσεις που να καλύπτουν τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας αλλά και  για την εδραίωση της εταιρικής εικόνας και των προϊόντων σας.

Eμείς καταθέτοντας την εμπειρία αρκετών χρόνων στο χώρο της δημιουργίας , την φρεσκάδα και το πάθος για την παροχή αυθεντικών και λειτουργικών ιδεών στην επικοινωνία και στη διαφήμιση αναλαμβάνουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα :

•    Την παραγωγή και μετάδοση ραδιοφωνικών μηνυμάτων

•    Tον σχεδιασμό και την προώθηση  μέσω διαφήμισης στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μας

•    Την  προβολή τηλεοπτικών διαφημιστικών μηνυμάτων στο Live Web Channel ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης

Επιλέξτε την αποτελεσματική προώθηση της επιχείρησής σας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το διαφημιστικό τμήμα

Τηλέφωνo  : 2253024977

Φαξ            :

Mobile        :  6984832472

e-mail         : radiokalloni@gmail.com